Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
10 okt. Voorjaarscompetitie Senioren 2017
13 sep. Jeugdnieuwsbrief september 2016
27 aug. Jeugdnieuwsbrief augustus 2016
15 aug. Nieuwe evenementen voor de Jeugd van TV de Gouw
22 jul. Nieuwsbrief nummer 9, juli 2016
15 jul. Jeugdclubkampioenschappen - 2016
11 jul. RWBC 2016 - 2017
3 jun. Nieuwsbrief nummer 7, Mei 2016
31 mei Overlijdensbericht
26 mei Nieuwsbrief nummer 6, mei 2016
25 mei Jaarverslag 2015 TV de Gouw
4 mei Algeheel Rookverbod met ingang van 1 juni 2016
4 mei Nieuwsbrief nummer 5, 2016 (PDF-Formaat)
4 mei Nieuwsbrief nummer 5
7 apr. Algemene Ledenvergadering TV de Gouw
7 apr. Nieuwsbrief nummer - 4 / 2016
1 maa. Nieuwsbrief nummer - 3 / 2016
29 feb. ALV (Algemene Ledenvergadering)
22 feb. VriendenLoterij-deelnemers, bedankt!
15 feb. Informatie jeugd
11 dec. Nieuwsbrief nummer 11, 12 december 2015
9 dec. Contributie met ingang van 1 januari 2016
9 nov. Beleidsplan - 2015
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG_0904.JPG
IMG_0901.JPG
IMG_0896.JPG
Meest recente foto's
Voorjaarscompetitie Senioren 2017
 Lou Bronger  Algemeen  45x gelezen

Voorjaarscompetitie 2017

Nu de herfstbladeren zo langzamerhand gaan vallen, wordt het weer tijd om vooruit te kijken naar de voorjaarscompetitie. Iedereen die wil inschrijven als team of individueel of zich als reserve wil opgeven (misschien zelfs maar voor een enkele keer) , heeft daarvoor de tijd tot 15 november… Doe het snel, want vol is vol !!….Jazeker, afgelopen jaren, zat we al op het randje van het maximaal toegestane aantal inschrijvingen, maar voor komend seizoen heeft de KNLTB weer wat wijzigingen voorgesteld.

 


André in actie

Download bestanden
Voorjaarscompetitie Senioren 2017 33 KB (26x opgehaald)


maandag 10 oktober 2016, 13:34 uur
Jeugdnieuwsbrief september 2016
 Lou Bronger  Algemeen  76x gelezen

Jeugd nieuwsbrief tv de Gouw september 2016
Zondag 11 september hadden we het kind/ouder toernooi. Maar liefst 36 koppels hebben meegedaan. Prachtig weer zorgde voor de kers op de taart. Een supergezellige dag die we GOUW nog een keertje over gaan doen. Na het tennissen van de partijtjes gingen de kinderen met veel vaders op baan 6 nog rondo spelen en zo werd het nog een lange leuke dag.


Een week voor aanvang van het kind/ouder toernooi hadden we nog maar de helft van de inschrijvingen en ineens liep het storm.
Wij hopen dat dit ook gaat gebeuren met de inschrijving van de jeugdclubkampioenschappen. Je hebt nog maar 1 week om je aan te melden! Wij zitten nu nog maar op 19 deelnemers en dat is echt te weinig om de jeugdclubkampioenschappen door te laten gaan. Dus schrijf je nu in!!
De sluitingsdatum is aanstaande zaterdag al!!
Vraag je trainer met wie je moet gaan dubbelen. Beide trainers zullen deze week tijdens de training je vragen mee te doen en je aan iemand te koppelen voor een dubbel.


Jeugdclubkampioenschappen
Op zaterdag 1 oktober starten we met de jeugdclubkampioenschappen. De finaledag is op zondag 9 oktober.
De speeldata zijn: zaterdag 1 en zondag 2 oktober. De week daarna, op vrijdag 7 oktober (vanaf 1600 uur)  en zaterdag 8 oktober worden de  laatste poulewedstrijden gespeeld en zullen de eventuele kwart- en halve finales plaats vinden.
Rood speelt alleen op zaterdagmiddag 8 oktober. Onze allerkleinsten zullen deze middag een aantal korte wedstrijden achter elkaar spelen op baan 6, die deze middag verdeeld is in 4 kleine baantjes. Voor deze middag hebben we veel  tellers nodig en dat is makkelijker in te delen dan dat de wedstrijden verdeeld zijn over 4 dagen. Gelieve hier rekening mee te houden bij inschrijving.


Zondag 9 oktober is de finale dag. Deze dag zal weer een groot spektakel worden!  En DJ Ron zal voor gezellige muziek zorgen. De bekers zullen weer glimmen en door alle finalisten bewonderd worden. Onze jeugdvoorzitter Richard zal deze dag voor de laatste keer zijn  smoking aantrekken om alle kampioenen op gepaste wijze te huldigen.
Je kan je inschrijven voor de volgende onderdelen:
Rood voor onze jongste jeugdleden (alleen op zaterdag 8 oktober in de middag). Oranje en Groen voor de iets oudere kinderen. In deze categorie kan ook ingeschreven worden voor de dubbel. En voor de oudste jeugdleden Jongens enkel, Meisjes enkel, Jongens dubbel en Meisjes dubbel.


Iedereen kan meedoen. Dus of je nu nog maar pas op tennis zit of al heel lang. Jos en Youri, onze trainers zullen de indeling van de schema’s maken en rekening houden met je leeftijd en speelsterkte. Als je niet zeker weet voor welk onderdeel je je moet inschrijven, kan je dat ook aan je trainer vragen.
De kosten per onderdeel bedragen 2.50 euro.
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar jeugdcommissie@tvdegouw.nl. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en eventuele dagen/tijden dat je niet kan spelen.


Inschrijven kan tot zaterdag 17 september!!

Verhinderingen liever niet, maar mochten die er wel zijn dan kan je deze ook aangeven. Houdt wel rekening met het volgende: Indien je twee onderdelen speelt en je hebt (te) veel verhinderingen kan het gebeuren dat er een onderdeel moet komen te vervallen.
Dus zorg gewoon dat je alle dagen beschikbaar bent, dan zorgen wij ervoor dat je lekker kan tennissen in meerdere onderdelen!
Op de finaledag, zondag 9 oktober, mag je geen verhinderingen hebben.
Ongeveer 1 week voor de start van de jeugdclubkampioenschappen krijg je via de mail bericht op welke dagen en tijdstippen je moet tennissen.

Wat kan je dit jaar nog meer verwachten?
Zondag 25 september is de finale dag van de senioren clubkampioenschappen. Deze dag wordt afgesloten met een bbq. Daarvoor kan je je ook als jeugdlid inschrijven. Op het prikbord bij de herenkleedkamer hangt het inschrijfformulier.
Zaterdag 26 november is het Sinterklaas toernooi.
We gaan weer meedoen aan De Zaanse Wintercompetitie Een paar jaar geleden zijn een aantal Zaanse tennisverenigingen een competitie voor jeugdleden gestart . Deze competitie start in oktober en eindigt in maart. Er wordt op 1 zaterdagmiddag in de maand gespeeld. Dat kan bij de Gouw zijn, maar ook op een park bij een van de verenigingen in de Zaanstreek.  De competitie werd andere jaren afgesloten met een zwemfeest in Zaangolf. Of dat dit jaar gaat gebeuren, moeten de vertegenwoordigers van de verenigingen nog met elkaar bespreken.
Inschrijven kan voor de volgende categorieën: Rood, Oranje 1, Oranje 2,  Groen 1, Groen 2, Geel recreatief t/m 14 jaar en recreatief t/m 17 jaar, Geel prestatief  t/m 14 jaar en t/m 17 jaar is voor de gevorderde kinderen.
 Indien je dit jaar graag mee wilt doen; meldt je dan aan voor zaterdag 8 oktober bij de jeugdcommissie door een mailtje te sturen naar: jeugdcommissie@tvdegouw.nl.
Heb je nog nooit competitie gespeeld en je zou graag mee willen doen? Vraag dan aan je trainer of dat dit jaar mogelijk is en voor welke kleur dat dan zou moeten zijn.

Dat was het voorlopig weer voor deze maand!
Heb je opmerkingen/aanmerkingen/ideetjes of andere zaken? Mail ons dan via:  jeugdcommissie@tvdegouw.nl
Groetjes van  Danielle Westenborg
Jeugdcommissie tv de Gouw

dinsdag 13 september 2016, 07:36 uur
Interne Wintercompetitie
 Jelle Sijtsma  Competitie  75x gelezen
Het is weer tijd om in te schrijven voor de Interne Wintercompetitie.

Omdat wij gemerkt hebben dat er gekeken moet worden naar een andere invulling, stellen wij voor de wedstrijden mogelijk op die vrijdagavonden te spelen wanneer er geen racketavonden zijn.

...

Het blijft daarnaast natuurlijk mogelijk om de wedstrijden in het weekend of op andere dagen te spelen, mits er geen evenementen gepland staan.

Alleen de gezamenlijke afsluiting zal worden ingedeeld en op een zondag worden gespeeld.

Mocht je het leuk vinden om mee te spelen in de damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel categorie dan kun je dit doorgeven met daarbij jouw voorkeur voor de vrijdagavond of het zelf afspreken aan:
Lydia Dekker – loggerstraat123@yahoo.com of Ria Straatmeyer – straatmeyer@chello.nl


zaterdag 3 september 2016, 19:50 uur
Jeugdnieuwsbrief augustus 2016
 Lou Bronger  Algemeen  106x gelezen

Jeugd nieuwsbrief tv de Gouw augustus 2016
Het einde van de grote schoolvakantie is in zicht. Dus weer naar school en ook weer tennis trainen. De tennislessen starten maandag 29 augustus 2016.
Activiteiten de komende maanden
Het Kind/Ouder toernooi is op zondag 11 september
Op deze dag mag je komen tennissen samen met je vader/moeder/opa/oma/oom/tante, het maakt eigenlijk niet uit met wie, als er maar een leeftijdsverschil van 18 jaar is.
Aanvang  12.45 uur zodat we om 13.00 uur kunnen starten
De kosten voor deze middag zijn 3 euro per koppel.
Inschrijven kan via jeugdcommissie@tvdegouw.nl

Jeugdclubkampioenschappen
Op zaterdag 1 oktober starten we met de jeugdclubkampioenschappen. De finaledag is op zondag 9 oktober.
De speeldata zijn: zaterdag 1 en zondag 2 oktober. De week daarna, op vrijdag 7 oktober (vanaf 1600 uur)  en zaterdag 8 oktober worden de  laatste poulewedstrijden gespeeld en zullen de eventuele kwart- en halve finales plaats vinden.


Rood speelt alleen op zaterdagmiddag 8 oktober. Onze allerkleinsten zullen deze middag een aantal korte wedstrijden achter elkaar spelen op baan 6, die deze middag verdeeld is in 4 kleine baantjes. Voor deze middag hebben we veel  tellers nodig en dat ik makkelijker in te delen dan dat de wedstrijden verdeeld zijn over 4 dagen. Gelieve hier rekening mee te houden bij inschrijving.
Zondag 9 oktober is de finale dag. Deze dag zal weer een groot spektakel worden!  En DJ Ron zal voor gezellige muziek zorgen. De bekers zullen weer glimmen en door alle finalisten bewonderd worden. Onze jeugdvoorzitter Richard zal deze dag voor de laatste keer zijn  smoking aantrekken om alle kampioenen op gepaste wijze te huldigen.
Je kan je inschrijven voor de volgende onderdelen:
Rood voor onze jongste jeugdleden (alleen op zaterdag 8 oktober in de middag). Oranje en Groen voor de iets oudere kinderen. In deze categorie kan ook ingeschreven worden voor de dubbel. En voor de oudste jeugdleden Jongens enkel, Meisjes enkel, Jongens dubbel en Meisjes dubbel.
Iedereen kan meedoen. Dus of je nu nog maar pas op tennis zit of al heel lang. Jos en Youri, onze trainers zullen de indeling van de schema’s maken en rekening houden met je leeftijd en speelsterkte. Als je niet zeker weet voor welk onderdeel je je moet inschrijven, kan je dat ook aan je trainer vragen.
De kosten per onderdeel bedragen 2.50 euro.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar jeugdcommissie@tvdegouw.nl. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en eventuele dagen/tijden dat je niet kan spelen.
Inschrijven kan tot zaterdag 17 september!!
Verhinderingen liever niet, maar mochten die er wel zijn dan kan je deze ook aangeven. Houdt wel rekening met het volgende: Indien je twee onderdelen speelt en je hebt (te) veel verhinderingen kan het gebeuren dat er een onderdeel moet komen te vervallen.
Dus zorg gewoon dat je alle dagen beschikbaar bent, dan zorgen wij ervoor dat je lekker kan tennissen in meerdere onderdelen!
Op de finaledag, zondag 9 oktober, mag je geen verhinderingen hebben.
Ongeveer 1 week voor de start van de jeugdclubkampioenschappen krijg je via de mail bericht op welke dagen en tijdstippen je moet tennissen.

zaterdag 27 augustus 2016, 13:26 uur


Nieuwe evenementen voor de Jeugd van TV de Gouw
 Lou Bronger  Jeugd  116x gelezen

Terwijl de zomervakantie in volle gang is, zijn wij alweer druk bezig met het organiseren van nieuwe evenementen. Zo willen wij op 17,18 en 19 oktober 2016 tijdens de herfstvakantie een tennis/activiteiten kamp organiseren. Dit is bedoeld voor de jeugdleden van 6 tot en met 18 jaar. Jeugdleden mogen vriendjes en/of vriendinnetjes meenemen. Ook als deze geen lid zijn van de vereniging.

Tijdens dit 3 daagse tenniskamp zal er een ochtend en middag programma zijn tussen 09:00 – 17:00 uur. Tussen het ochtend en middag programma zal er door ons een lunch verzorgd worden. De ochtenden zullen beginnen met een coördinatie/conditie training o.l.v. een personal trainer. Na de coördinatie/conditie training zal de ochtend vervolgd worden met tennislessen/clinics. Na de activiteiten in de ochtend zal er vervolgens worden geluncht in de kantine van de Gouw.

Het middag programma zal in het teken staan van diverse andere sporten en activiteiten. Denk hierbij aan het darteldome of ballorig, zwemmen in de zaangolf (zwemdiploma verplicht) voetballen bij Zaanlandia etc. etc.

Omdat we ons moeten verplaatsen naar verschillende activiteiten, vragen wij iedereen op de fiets naar de Gouw te komen. Aangezien alle activiteiten in de buurt zullen plaatsvinden, is dit het makkelijkste vervoer middel.

De kosten voor dit 3 daagse tennis/activiteiten kamp zijn €100,00 per persoon. Dit bedrag dient uiterlijk 1 oktober 2016 te zijn voldaan op rekeningnummer:
NL25INGB0664182917 t.n.v. Y.Metzger
Contante betaling voor 1 oktober 2016 bij Jos of Youri is ook mogelijk.

Lijkt het je leuk om mee te doen samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes, geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar: jvdbtennisevent@hotmail.com

Echter zal dit kamp alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen, minimaal 30 kinderen.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en laten we er met ze allen een geweldig kamp van maken!!!

Met vriendelijke tennisgroet,

Jos en Youri!

maandag 15 augustus 2016, 16:57 uur
Nieuwsbrief nummer 9, juli 2016
 Lou Bronger  Algemeen  175x gelezen

Voor degene die geen e-mailadres hebben hierbij nieuwsbrief nummer 9, juli 2016  

Van de voorzitter
De competitie is achter de rug, iedereen is bezig met voorbereidingen op toernooien en…niet onbelangrijk de vakantie !!
Sommigen zijn al geweest en een aantal zal nog moeten gaan, heel veel plezier.
Het Break Down Toernooi staat voor de deur en naar wat ik begreep heeft de toernooicommissie alles uit de kast gehaald om er een groot succes van te maken.
Het aantal inschrijvingen is weer uitermate goed te noemen maar…zonder supporters kunnen de deelnemers absoluut niet boven zichzelf uitstijgen en bovendien, het maakt het gelijk een stuk gezelliger op de banen.
Vergeet vooral niet woensdag 20 juli en de feestavond met DJ Nigel en saxofonist Melle te bezoeken want ook dit gaan weer knallers worden heb ik begrepen met vooral de woensdag hele leuke verrassingen. 
De laatste bestuursvergadering is net geweest en ook wij gaan nu even op vakantie.
Zitten wij stil dan denkt u? Ja, lekker in het zonnetje in een mooi land of langs de tennisbaan bij TV De Gouw maar een aantal acties zijn in gang gezet..
Na de zomer zal in september weer begonnen worden met de clubkampioenschappen en ook daar doet de toernooicommissie erg zijn best om alles in goede banen te gaan leiden maar…
SCHRIJF U IN .
Rest mij u allen een hele fijne vakantie te wensen en voor de thuisblijvers zie ik u graag op het park de komende week.
CIAO

vrijdag 22 juli 2016, 15:12 uur
Jeugdclubkampioenschappen - 2016
 Lou Bronger  Algemeen  160x gelezen

Jeugd nieuwsbrief tv de Gouw juli 2016
Yes! Nog een paar dagen naar school en dan begint de zomervakantie!
Zondag 3 juli  hebben we weer het zomerfeest gehouden. Helaas was het te koud voor een waterspektakel, maar de drakenbaan en de grote glijbaan waren goede alternatieven.
Op deze dag hebben we ook drie teams mogen huldigen als kampioenen: Oranje 1 had in de Worldtour alles gewonnen en dan ben je kampioen! Jesper, Stefan en Linde, goed gedaan hoor!
De mannen van de woensdagmiddag Worldtour team 1 zijn fluitend kampioen geworden Jesse, Sjoerd, Senne, William, Damien en Milan; gefeliciteerd. Volgend jaar gaan bijna alle mannen in Geel spelen.
En dan waren de mannen van de zondag, die tot een week na de competitie, door een inhaalwedstrijd van de concurrent, moesten wachten of ze toch nog kampioen waren geworden. Net aan, maar toch gelukt. Klasse mannen!

Aankondiging jeugdclubkampioenschappen:
Na de vakantie starten we op vrijdag 30 september met de jeugdclubkampioenschappen. De finaledag is op zondag 9 oktober.
De speeldata zijn: vrijdag 30 september, zaterdag 1 en zondag 2 oktober. De week daarna, op vrijdag 7 oktober (vanaf 16:00 uur)  en zaterdag 8 oktober worden de  laatste poulewedstrijden gespeeld en zullen de eventuele kwart- en halve finales plaats vinden. Zondag 9 oktober is de finale dag. Deze dag zal weer een groot spektakel worden!  En DJ Ron zal voor gezellige muziek zorgen.
De bekers zullen weer glimmen en door alle finalisten bewonderd worden.
Onze jeugdvoorzitter Richard zal deze dag voor de laatste keer zijn  smoking aantrekken om alle kampioenen op gepaste wijze te huldigen.
Je kan je inschrijven voor de volgende onderdelen:
Rood voor onze jongste jeugdleden. Oranje en Groen voor de iets oudere kinderen. In deze categorie kan ook ingeschreven worden voor de dubbel. En voor de oudste jeugdleden Jongens enkel, Meisjes enkel, Jongens dubbel en Meisjes dubbel.

Iedereen kan meedoen. Dus of je nu nog maar pas op tennis zit of al heel lang. Jos en Youri, onze trainers zullen de indeling van de schema’s maken en rekening houden met je leeftijd en speelsterkte. Als je niet zeker weet voor welk onderdeel je je moet inschrijven, kan je dat ook aan je trainer vragen.
De kosten per onderdeel bedragen 2.50 euro. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar jeugdcommissie@tvdegouw.nl. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en eventuele dagen/tijden dat je niet kan spelen.

Inschrijven kan tot zaterdag 17 september!!
Verhinderingen liever niet, maar mochten die er wel zijn dan kan je deze ook aangeven. Houd wel rekening met het volgende: Indien je twee onderdelen speelt en je hebt (te) veel verhinderingen kan het gebeuren dat er een onderdeel moet komen te vervallen.
Dus zorg gewoon dat je alle dagen beschikbaar bent, dan zorgen wij ervoor dat je lekker kan tennissen in meerdere onderdelen!
Op de finaledag, zondag 9 oktober, mag je geen verhinderingen hebben.
Ongeveer 1 week voor de start van de jeugdclubkampioenschappen krijg je via de mail bericht op welke dagen en tijdstip je moet tennissen.

 

Kind/Ouder toernooi
Omdat we pas in oktober met de jeugdclubkampioenschappen zullen starten, willen we in september nog een extra activiteit gaan organiseren; het Kind/Ouder toernooi.
Op deze dag mag je komen tennissen samen met je vader/moeder/opa/oma/oom/tante, het maakt eigenlijk niet uit met wie, als er maar een leeftijd verschil van 18 jaar is. De kosten voor deze ochtend of middag zijn 3 euro per koppel.
We moeten nog even in overleg met de organisatie van de senioren clubkampioenschappen (want die zijn in de maand september) op welke dag er ruimte is voor dit toernooi. Wij hopen daar in de volgende nieuwsbrief meer over te kunnen vertellen.
Ga dus alvast maar iemand zoeken die graag met je wil tennissen!

Bericht van de trainers
In de zomervakantie zijn er geen trainingen.  Als de basisscholen weer beginnen, dat is maandag 29 augustus, starten ook de zomerlessen weer bij Jos en Youri.
Dat was het weer voor deze maand!


Heb je opmerkingen/aanmerkingen/ideetjes of andere zaken? Mail ons dan via:  jeugdcommissie@tvdegouw.nl
Dan wens ik jullie namens de leden van  het jeugdbestuur en de trainers allemaal een heel  fijne zomervakantie.
Groetjes van  Danielle Westenborg

vrijdag 15 juli 2016, 10:12 uur
RWBC 2016 - 2017
 Lou Bronger  Algemeen  197x gelezen

REGIONALE WINTER BUITEN COMPETITIE (RWBC) 2016 – 2017

Ook zo genoten van de gezelligheid tijdens de zomercompetitie ?

Dan wordt het nu weer tijd om vooruit te denken en aan de komende winter.

Ook dan kan je weer 7 zondagen met je team competitie spelen in de regio tegen andere teams. Voor speeldata en mogelijkheden, zie inschrijfformulier.

Denk bij de samenstelling van het team, ook over mogelijke invallers en zet die eventueel ook alvast op het inschrijfformulier. Ervaring leert dat veel teams altijd wel de behoefte

hebben aan invallers en volgens de regels van de knltb mag er altijd 1x beroep gedaan.

worden op een speler uit een lager team. Als iemand 2x in een hoger team heeft ingevallen mag hij/zij niet meer uitkomen in een lager geklasseerde ploeg. De klasse volgorde is bij de TC bekend voor aanvang van de competitie.

Ook mag er in de 35+ competitie maximaal 1 speler of speelster meedoen die 30+ is. Net als bij de voorjaarscompetitie is deze competitie niet vrijblijvend. Niet volledig komen opdagen, terugtrekking van een team, geen juiste spelerspasjes, wangedrag spelers, geen speelgerechtigheid van invallers, kan allemaal leiden tot boetes voor het team tussen de € 113,00 en € 227,00

Wil je slechts een enkele keer spelen, als invaller, geef dat dan graag door aan de TC.

Hieronder kunt u het formulier ophalen


Download bestanden
RWBC 2016-2017 222 KB (162x opgehaald)
Regionale Winter Buitencompetitie 2016 - 2017
maandag 11 juli 2016, 21:25 uur
Nieuwsbrief nummer 7, Mei 2016
 Lou Bronger  Algemeen  229x gelezen

Kampioenen zoenen en wintercompetitie

Op dit moment zitten we net voor het finale weekend van de voorjaarscompetitie, en daarbij de huldiging van de kampioenen en het medeleven met de teams die helaas gedegradeerd zijn.

Zoals het er nu naar uitziet, zullen er ongeveer 7 teams aanspraak maken op de titel en promoveren, en waarschijnlijk 3 of 4 teams zullen het volgend seizoen in een lagere klasse moeten proberen.

Zondag zal ook de enige kampioen van de wintercompetitie , de bloemen in ontvangst mogen nemen, tijdens of na de BBQ. Anders dan in vorige jaren, wordt er nu € 5,00 aan bijdrage gevraagd voor de BBQ. Omdat vorig jaar is gebleken dat er zich heel veel mensen hadden opgegeven en uiteindelijk helaas niet zijn komen opdagen, waardoor er onnodig veel eten over bleef. Hopelijk heeft iedereen daar begrip voor.

 

Na wat kleine problemen in het begin, is het uiteindelijk toch weer bij iedereen gelukt, om (bijna altijd op tijd) de uitslagen te verwerken. Een enkele keer heeft de TC een verzoek moeten indienen bij de KNLTB omdat er verkeerde namen waren verwerkt. Een gemengd dubbel, met 2 heren, wordt helaas nog gewoon geaccepteerd door het systeem.

 

Denk dat we verder kunnen spreken van een gezellige en sportieve competitieve voorjaarscompetitie, onder zeer verschillende weersomstandigheden.

 

Regen, wind, hagel, maar ook ontzettend warm op sommige momenten. En juist bij die warmte is het vreemd om nu al te denken aan de wintercompetitie, maar die komt er echt binnenkort weer aan…

 

In een volgende nieuwsbrief en op de website zal het inschrijfformulier komen en hopelijk kunnen we rekenen op (bijna) net zoveel competitieteams.

vrijdag 3 juni 2016, 10:10 uur
Overlijdensbericht
 Lou Bronger  Algemeen  313x gelezen

Overlijdensbericht

 

Afgelopen donderdag 26 mei is een zeer gewaardeerd lid en oud voorzitter van onze vereniging, Martin de Weijer overleden.

 

Martin is 3 jaar lang voorzitter geweest en heeft zich jarenlang ingezet voor Park- en Paviljoen zaken. Martin, niet alleen de grote regelaar ten tijde van de aanleg van onze eerste kunstgrasvelden, maar ook de grote animator gedurende die periode. Als Martin dit toen niet had opgepakt, hadden wij er (volgens veel leden) als vereniging niet zo goed bij gelegen!

 

Martin was altijd aanwezig op jaar- en ledenvergaderingen, en stelde zoals wij van hem gewend waren bijzondere maar waardevolle vragen.

Tenslotte was hij ook vele jaren een vaste speler op de bekende vrijdagmiddagploeg.

Wij wensen Gerda, Frank, Michiel, Merel en Bianca veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Bestuur en leden van Tennisvereniging de Gouw


dinsdag 31 mei 2016, 12:35 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Bestuur
 Competitie
 Jeugd
 Senioren
 Toernooien
 Z-Point
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
23 Oktober - 23 Oktober
 Najaarscompetitie

30 Oktober - 30 Oktober
 Mix Invitatietoernooi

4 November - 4 November
 Racketavond

13 November - 13 November
 !e speeldag RWBC

18 November - 18 November
 Racketavond

 Competitie teams 
Senioren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zondag Jongens