Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
15 aug. Nieuwe evenementen voor de Jeugd van TV de Gouw
30 jul. Seniorenclubkampioenschappen 2016
22 jul. Nieuwsbrief nummer 9, juli 2016
15 jul. Jeugdclubkampioenschappen - 2016
11 jul. RWBC 2016 - 2017
30 jun. Break-Down Open Gouw Toernooi - 2016
3 jun. Nieuwsbrief nummer 7, Mei 2016
31 mei Overlijdensbericht
26 mei Nieuwsbrief nummer 6, mei 2016
25 mei Jaarverslag 2015 TV de Gouw
4 mei Algeheel Rookverbod met ingang van 1 juni 2016
4 mei Nieuwsbrief nummer 5, 2016 (PDF-Formaat)
4 mei Nieuwsbrief nummer 5
7 apr. Algemene Ledenvergadering TV de Gouw
7 apr. Nieuwsbrief nummer - 4 / 2016
1 maa. Nieuwsbrief nummer - 3 / 2016
29 feb. ALV (Algemene Ledenvergadering)
22 feb. VriendenLoterij-deelnemers, bedankt!
18 feb. DURMI KIA Gouw Krokus Dubbeltoernooi 2016
15 feb. Informatie jeugd
11 dec. Nieuwsbrief nummer 11, 12 december 2015
9 dec. Contributie met ingang van 1 januari 2016
24 nov. Voorbereiding voorjaarscompetitite - 2016
9 nov. Beleidsplan - 2015
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
_07J3438_000_HDR.jpg
_07J3217.jpg
_07J3215.jpg
Meest recente foto's
Nieuwe evenementen voor de Jeugd van TV de Gouw
 Lou Bronger  Jeugd  29x gelezen

Terwijl de zomervakantie in volle gang is, zijn wij alweer druk bezig met het organiseren van nieuwe evenementen. Zo willen wij op 17,18 en 19 oktober 2016 tijdens de herfstvakantie een tennis/activiteiten kamp organiseren. Dit is bedoeld voor de jeugdleden van 6 tot en met 18 jaar. Jeugdleden mogen vriendjes en/of vriendinnetjes meenemen. Ook als deze geen lid zijn van de vereniging.

Tijdens dit 3 daagse tenniskamp zal er een ochtend en middag programma zijn tussen 09:00 – 17:00 uur. Tussen het ochtend en middag programma zal er door ons een lunch verzorgd worden. De ochtenden zullen beginnen met een coördinatie/conditie training o.l.v. een personal trainer. Na de coördinatie/conditie training zal de ochtend vervolgd worden met tennislessen/clinics. Na de activiteiten in de ochtend zal er vervolgens worden geluncht in de kantine van de Gouw.

Het middag programma zal in het teken staan van diverse andere sporten en activiteiten. Denk hierbij aan het darteldome of ballorig, zwemmen in de zaangolf (zwemdiploma verplicht) voetballen bij Zaanlandia etc. etc.

Omdat we ons moeten verplaatsen naar verschillende activiteiten, vragen wij iedereen op de fiets naar de Gouw te komen. Aangezien alle activiteiten in de buurt zullen plaatsvinden, is dit het makkelijkste vervoer middel.

De kosten voor dit 3 daagse tennis/activiteiten kamp zijn €100,00 per persoon. Dit bedrag dient uiterlijk 1 oktober 2016 te zijn voldaan op rekeningnummer:
NL25INGB0664182917 t.n.v. Y.Metzger
Contante betaling voor 1 oktober 2016 bij Jos of Youri is ook mogelijk.

Lijkt het je leuk om mee te doen samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes, geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar: jvdbtennisevent@hotmail.com

Echter zal dit kamp alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen, minimaal 30 kinderen.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en laten we er met ze allen een geweldig kamp van maken!!!

Met vriendelijke tennisgroet,

Jos en Youri!

maandag 15 augustus 2016, 16:57 uur
Seniorenclubkampioenschappen 2016
 Lou Bronger  Algemeen  139x gelezen

Beste tennisvrienden en –vriendinnen,
Het Break Down toernooi ligt nog maar net achter ons of een volgend spektakel staat al weer voor de deur.

Heb je vorig jaar meegedaan, ben je kampioen geworden en wil je jouw titel verdedigen? Schrijf je in! Wil je opnieuw een gooi doen naar het hoogst haalbare? Schrijf je in! Ben je net lid en wil je dit prestigieuze toernooi niet missen? Schrijf je in!

Inschrijven?
Dat kan via deze link, http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=9614413D-ACA8-4BF8-AF81-95EBF7A4F3CE

de site van TV de Gouw of via de ouderwetse inschrijfformulieren die in het paviljoen liggen. Of je nu een beginner bent, of al jaren op de baan staat, geen probleem. Er wordt ingedeeld naar speelsterkte dus iedereen maakt kans op die felbegeerde titel in zijn of haar klasse.
LET OP: Schrijf je je in voor een dubbelonderdeel, dan dient je dubbelpartner zich ook in te schrijven. De sluitingsdatum is 28 augustus 2016

Wanneer?
Wanneer worden de Clubkampioenschappen dan gehouden? Vanaf zaterdag 10 september tot en met zondag 25 september 2016. Noteer deze data dus in je agenda!
 
Finaleweekend 25 september
Zoals altijd gevuld met de vaste elementen;

Rad van Fortuin onder leiding van Nico Valk waar weer schitterende prijzen te winnen zijn
Een clinic gegeven door het Mix1 team
En de altijd goed voorbereide en verzorgde BBQ of mosselmaaltijd

Je kan je hiervoor inschrijven tijdens de Clubkampioenschappen in het paviljoen. En terug van weggeweest, een feestavond op vrijdagavond 23 september. Dit keer met live muziek van Mick Harren.

De Clubkampioenschappencommissie nodigt je van harte uit om mee te doen of in ieder geval aanwezig te zijn, anders mis je echt twee leuke, gezellige en sportieve weken bij TV de Gouw.

Tot 10 september bij TV de Gouw, De Clubkampioenschappencommissie.


zaterdag 30 juli 2016, 09:42 uur
Nieuwsbrief nummer 9, juli 2016
 Lou Bronger  Algemeen  84x gelezen

Voor degene die geen e-mailadres hebben hierbij nieuwsbrief nummer 9, juli 2016  

Van de voorzitter
De competitie is achter de rug, iedereen is bezig met voorbereidingen op toernooien en…niet onbelangrijk de vakantie !!
Sommigen zijn al geweest en een aantal zal nog moeten gaan, heel veel plezier.
Het Break Down Toernooi staat voor de deur en naar wat ik begreep heeft de toernooicommissie alles uit de kast gehaald om er een groot succes van te maken.
Het aantal inschrijvingen is weer uitermate goed te noemen maar…zonder supporters kunnen de deelnemers absoluut niet boven zichzelf uitstijgen en bovendien, het maakt het gelijk een stuk gezelliger op de banen.
Vergeet vooral niet woensdag 20 juli en de feestavond met DJ Nigel en saxofonist Melle te bezoeken want ook dit gaan weer knallers worden heb ik begrepen met vooral de woensdag hele leuke verrassingen. 
De laatste bestuursvergadering is net geweest en ook wij gaan nu even op vakantie.
Zitten wij stil dan denkt u? Ja, lekker in het zonnetje in een mooi land of langs de tennisbaan bij TV De Gouw maar een aantal acties zijn in gang gezet..
Na de zomer zal in september weer begonnen worden met de clubkampioenschappen en ook daar doet de toernooicommissie erg zijn best om alles in goede banen te gaan leiden maar…
SCHRIJF U IN .
Rest mij u allen een hele fijne vakantie te wensen en voor de thuisblijvers zie ik u graag op het park de komende week.
CIAO

vrijdag 22 juli 2016, 15:12 uur
Jeugdclubkampioenschappen - 2016
 Lou Bronger  Algemeen  76x gelezen

Jeugd nieuwsbrief tv de Gouw juli 2016
Yes! Nog een paar dagen naar school en dan begint de zomervakantie!
Zondag 3 juli  hebben we weer het zomerfeest gehouden. Helaas was het te koud voor een waterspektakel, maar de drakenbaan en de grote glijbaan waren goede alternatieven.
Op deze dag hebben we ook drie teams mogen huldigen als kampioenen: Oranje 1 had in de Worldtour alles gewonnen en dan ben je kampioen! Jesper, Stefan en Linde, goed gedaan hoor!
De mannen van de woensdagmiddag Worldtour team 1 zijn fluitend kampioen geworden Jesse, Sjoerd, Senne, William, Damien en Milan; gefeliciteerd. Volgend jaar gaan bijna alle mannen in Geel spelen.
En dan waren de mannen van de zondag, die tot een week na de competitie, door een inhaalwedstrijd van de concurrent, moesten wachten of ze toch nog kampioen waren geworden. Net aan, maar toch gelukt. Klasse mannen!

Aankondiging jeugdclubkampioenschappen:
Na de vakantie starten we op vrijdag 30 september met de jeugdclubkampioenschappen. De finaledag is op zondag 9 oktober.
De speeldata zijn: vrijdag 30 september, zaterdag 1 en zondag 2 oktober. De week daarna, op vrijdag 7 oktober (vanaf 16:00 uur)  en zaterdag 8 oktober worden de  laatste poulewedstrijden gespeeld en zullen de eventuele kwart- en halve finales plaats vinden. Zondag 9 oktober is de finale dag. Deze dag zal weer een groot spektakel worden!  En DJ Ron zal voor gezellige muziek zorgen.
De bekers zullen weer glimmen en door alle finalisten bewonderd worden.
Onze jeugdvoorzitter Richard zal deze dag voor de laatste keer zijn  smoking aantrekken om alle kampioenen op gepaste wijze te huldigen.
Je kan je inschrijven voor de volgende onderdelen:
Rood voor onze jongste jeugdleden. Oranje en Groen voor de iets oudere kinderen. In deze categorie kan ook ingeschreven worden voor de dubbel. En voor de oudste jeugdleden Jongens enkel, Meisjes enkel, Jongens dubbel en Meisjes dubbel.

Iedereen kan meedoen. Dus of je nu nog maar pas op tennis zit of al heel lang. Jos en Youri, onze trainers zullen de indeling van de schema’s maken en rekening houden met je leeftijd en speelsterkte. Als je niet zeker weet voor welk onderdeel je je moet inschrijven, kan je dat ook aan je trainer vragen.
De kosten per onderdeel bedragen 2.50 euro. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar jeugdcommissie@tvdegouw.nl. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en eventuele dagen/tijden dat je niet kan spelen.

Inschrijven kan tot zaterdag 17 september!!
Verhinderingen liever niet, maar mochten die er wel zijn dan kan je deze ook aangeven. Houd wel rekening met het volgende: Indien je twee onderdelen speelt en je hebt (te) veel verhinderingen kan het gebeuren dat er een onderdeel moet komen te vervallen.
Dus zorg gewoon dat je alle dagen beschikbaar bent, dan zorgen wij ervoor dat je lekker kan tennissen in meerdere onderdelen!
Op de finaledag, zondag 9 oktober, mag je geen verhinderingen hebben.
Ongeveer 1 week voor de start van de jeugdclubkampioenschappen krijg je via de mail bericht op welke dagen en tijdstip je moet tennissen.

 

Kind/Ouder toernooi
Omdat we pas in oktober met de jeugdclubkampioenschappen zullen starten, willen we in september nog een extra activiteit gaan organiseren; het Kind/Ouder toernooi.
Op deze dag mag je komen tennissen samen met je vader/moeder/opa/oma/oom/tante, het maakt eigenlijk niet uit met wie, als er maar een leeftijd verschil van 18 jaar is. De kosten voor deze ochtend of middag zijn 3 euro per koppel.
We moeten nog even in overleg met de organisatie van de senioren clubkampioenschappen (want die zijn in de maand september) op welke dag er ruimte is voor dit toernooi. Wij hopen daar in de volgende nieuwsbrief meer over te kunnen vertellen.
Ga dus alvast maar iemand zoeken die graag met je wil tennissen!

Bericht van de trainers
In de zomervakantie zijn er geen trainingen.  Als de basisscholen weer beginnen, dat is maandag 29 augustus, starten ook de zomerlessen weer bij Jos en Youri.
Dat was het weer voor deze maand!


Heb je opmerkingen/aanmerkingen/ideetjes of andere zaken? Mail ons dan via:  jeugdcommissie@tvdegouw.nl
Dan wens ik jullie namens de leden van  het jeugdbestuur en de trainers allemaal een heel  fijne zomervakantie.
Groetjes van  Danielle Westenborg

vrijdag 15 juli 2016, 10:12 uur


RWBC 2016 - 2017
 Lou Bronger  Algemeen  116x gelezen

REGIONALE WINTER BUITEN COMPETITIE (RWBC) 2016 – 2017

Ook zo genoten van de gezelligheid tijdens de zomercompetitie ?

Dan wordt het nu weer tijd om vooruit te denken en aan de komende winter.

Ook dan kan je weer 7 zondagen met je team competitie spelen in de regio tegen andere teams. Voor speeldata en mogelijkheden, zie inschrijfformulier.

Denk bij de samenstelling van het team, ook over mogelijke invallers en zet die eventueel ook alvast op het inschrijfformulier. Ervaring leert dat veel teams altijd wel de behoefte

hebben aan invallers en volgens de regels van de knltb mag er altijd 1x beroep gedaan.

worden op een speler uit een lager team. Als iemand 2x in een hoger team heeft ingevallen mag hij/zij niet meer uitkomen in een lager geklasseerde ploeg. De klasse volgorde is bij de TC bekend voor aanvang van de competitie.

Ook mag er in de 35+ competitie maximaal 1 speler of speelster meedoen die 30+ is. Net als bij de voorjaarscompetitie is deze competitie niet vrijblijvend. Niet volledig komen opdagen, terugtrekking van een team, geen juiste spelerspasjes, wangedrag spelers, geen speelgerechtigheid van invallers, kan allemaal leiden tot boetes voor het team tussen de € 113,00 en € 227,00

Wil je slechts een enkele keer spelen, als invaller, geef dat dan graag door aan de TC.

Hieronder kunt u het formulier ophalen


Download bestanden
RWBC 2016-2017 222 KB (97x opgehaald)
Regionale Winter Buitencompetitie 2016 - 2017
maandag 11 juli 2016, 21:25 uur
Break-Down Open Gouw Toernooi - 2016
 Lou Bronger  Algemeen  345x gelezen

Beste Gouwleden,

Het Break-Down open t.v. de Gouw zomertoernooi 2016 gaat bijna van start.

Vanaf zaterdag 16 juli tot en met zondag 24 juli zal er veel tennisspektakel te zien zijn op ons mooie park.

Om onze leden nog even de gelegenheid te geven zich in te schrijven is dit ( bij uitzondering ) verlengd tot en met 3 juli a.s.

Inschrijven doe je via deze link:

http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=172F09C2-594A-4DB3-86D5-5AAC18B710D2


Er zal op het park zelf ook veel vertier voor plezier te vinden zijn!

Een paar kleine tipjes van de sluier; we hebben o.a. woensdag het rariteiten kabinet met diverse "oud Hollandsche spellen". Vrijdag hebben we wederom Zaanse Saxofonist Melle kunnen vastleggen die op de heerlijke deuntjes van een top DJ het dak er af gaat knallen.

De gehele week zullen we uiteraard de befaamde shotjes verkopen om geld in te zamelen voor; stichting de blijde ruiters, via deze link kunt u zien wat voor een fantastisch werk deze stichting verricht voor mensen met een beperking http://www.deblijderuiters.nl/

Ook steunen we dit jaar het goede doel van onze eigen Gouwse trots Terry Wagner. Terry is arts in opleiding en de 18 maanden tijd die hij heeft tot het begin van zijn co-schappen, zal hij grotendeels gaan invullen door naar de armste plekken der aarde te reizen om hulp te bieden. Lees hieronder zijn verhaal.

Nogmaals, vergeet niet in te schrijven en tot gauw bij de Gouw.
Met sportieve tennisgroet,
De toernooi leiding

donderdag 30 juni 2016, 15:33 uur 0 reacties (reageer)
Nieuwsbrief nummer 7, Mei 2016
 Lou Bronger  Algemeen  151x gelezen

Kampioenen zoenen en wintercompetitie

Op dit moment zitten we net voor het finale weekend van de voorjaarscompetitie, en daarbij de huldiging van de kampioenen en het medeleven met de teams die helaas gedegradeerd zijn.

Zoals het er nu naar uitziet, zullen er ongeveer 7 teams aanspraak maken op de titel en promoveren, en waarschijnlijk 3 of 4 teams zullen het volgend seizoen in een lagere klasse moeten proberen.

Zondag zal ook de enige kampioen van de wintercompetitie , de bloemen in ontvangst mogen nemen, tijdens of na de BBQ. Anders dan in vorige jaren, wordt er nu € 5,00 aan bijdrage gevraagd voor de BBQ. Omdat vorig jaar is gebleken dat er zich heel veel mensen hadden opgegeven en uiteindelijk helaas niet zijn komen opdagen, waardoor er onnodig veel eten over bleef. Hopelijk heeft iedereen daar begrip voor.

 

Na wat kleine problemen in het begin, is het uiteindelijk toch weer bij iedereen gelukt, om (bijna altijd op tijd) de uitslagen te verwerken. Een enkele keer heeft de TC een verzoek moeten indienen bij de KNLTB omdat er verkeerde namen waren verwerkt. Een gemengd dubbel, met 2 heren, wordt helaas nog gewoon geaccepteerd door het systeem.

 

Denk dat we verder kunnen spreken van een gezellige en sportieve competitieve voorjaarscompetitie, onder zeer verschillende weersomstandigheden.

 

Regen, wind, hagel, maar ook ontzettend warm op sommige momenten. En juist bij die warmte is het vreemd om nu al te denken aan de wintercompetitie, maar die komt er echt binnenkort weer aan…

 

In een volgende nieuwsbrief en op de website zal het inschrijfformulier komen en hopelijk kunnen we rekenen op (bijna) net zoveel competitieteams.

vrijdag 3 juni 2016, 10:10 uur
Overlijdensbericht
 Lou Bronger  Algemeen  224x gelezen

Overlijdensbericht

 

Afgelopen donderdag 26 mei is een zeer gewaardeerd lid en oud voorzitter van onze vereniging, Martin de Weijer overleden.

 

Martin is 3 jaar lang voorzitter geweest en heeft zich jarenlang ingezet voor Park- en Paviljoen zaken. Martin, niet alleen de grote regelaar ten tijde van de aanleg van onze eerste kunstgrasvelden, maar ook de grote animator gedurende die periode. Als Martin dit toen niet had opgepakt, hadden wij er (volgens veel leden) als vereniging niet zo goed bij gelegen!

 

Martin was altijd aanwezig op jaar- en ledenvergaderingen, en stelde zoals wij van hem gewend waren bijzondere maar waardevolle vragen.

Tenslotte was hij ook vele jaren een vaste speler op de bekende vrijdagmiddagploeg.

Wij wensen Gerda, Frank, Michiel, Merel en Bianca veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Bestuur en leden van Tennisvereniging de Gouw


dinsdag 31 mei 2016, 12:35 uur
Nieuwsbrief nummer 6, mei 2016
 Lou Bronger  Algemeen  171x gelezen
Hieronder kunt u nieuwsbrief nummer 6 downloaden, veel leesplezier.

Download bestanden
Nieuwsbrief nummer 6, mei 2016 273 KB (202x opgehaald)
donderdag 26 mei 2016, 17:37 uur
Jaarverslag 2015 TV de Gouw
 Lou Bronger  Algemeen  142x gelezen

Hieronder kunt u het jaarverslag van Tennisvereniging de Gouw downloaden. Met daarin opgenomen de jaarverslagen van de Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Park- en Paviljoenzaken, Technische Commissie, Jeugd en Communicatie en Website.

 Het Bestuur

 


Download bestanden
Jaarverslag 2015 TV de Gouw 450 KB (161x opgehaald)
Jaarverslag 2015 TV de Gouw
woensdag 25 mei 2016, 06:57 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Bestuur
 Competitie
 Jeugd
 Senioren
 Toernooien
 Z-Point
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
26 Augustus - 26 Augustus
 Racketavond

9 September - 9 September
 Racketavond

10 September - 10 September
 Clubkampioenschappen Senioren - 2016

11 September - 11 September
 Clubkampioenschappen Senioren - 2016

12 September - 12 September
 Clubkampioenschappen Senioren - 2016

13 September - 13 September
 Clubkampioenschappen Senioren - 2016

14 September - 14 September
 Clubkampioenschappen Senioren - 2016

15 September - 15 September
 Clubkampioenschappen Senioren - 2016

16 September - 16 September
 Clubkampioenschappen Senioren - 2016

17 September - 17 September
 Clubkampioenschappen Senioren - 2016

18 September - 18 September
 Clubkampioenschappen Senioren - 2016

19 September - 19 September
 Clubkampioenschappen Senioren - 2016

20 September - 20 September
 Clubkampioenschappen Senioren - 2016

21 September - 21 September
 Clubkampioenschappen Senioren - 2016

22 September - 22 September
 Clubkampioenschappen Senioren - 2016

 Competitie teams 
Junioren
 Zondag Jongens