Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
1 dec. Tennisbanen niet bespeelbaar
28 nov. Enquête Senioren Clubkampioenschappen
16 nov. Jeugdnieuwsbrief november 2016
10 nov. Algemene Ledenvergadering
27 okt. Nieuwsbrief nummer 10 - oktober 2016
10 okt. Voorjaarscompetitie Senioren 2017
13 sep. Jeugdnieuwsbrief september 2016
27 aug. Jeugdnieuwsbrief augustus 2016
22 jul. Nieuwsbrief nummer 9, juli 2016
3 jun. Nieuwsbrief nummer 7, Mei 2016
31 mei Overlijdensbericht
26 mei Nieuwsbrief nummer 6, mei 2016
25 mei Jaarverslag 2015 TV de Gouw
4 mei Algeheel Rookverbod met ingang van 1 juni 2016
4 mei Nieuwsbrief nummer 5, 2016 (PDF-Formaat)
7 apr. Algemene Ledenvergadering TV de Gouw
7 apr. Nieuwsbrief nummer - 4 / 2016
1 maa. Nieuwsbrief nummer - 3 / 2016
22 feb. VriendenLoterij-deelnemers, bedankt!
15 feb. Informatie jeugd
11 dec. Nieuwsbrief nummer 11, 12 december 2015
9 dec. Contributie met ingang van 1 januari 2016
9 nov. Beleidsplan - 2015
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG_0904.JPG
IMG_0901.JPG
IMG_0896.JPG
Meest recente foto's
Tennisbanen niet bespeelbaar
 Lou Bronger  Algemeen  242x gelezen

Geachte Gouwleden, 1 december 2016,

Helaas, maar de 9 tennisbanen zijn ook vandaag (1 december) niet bespeelbaar.
Wij houden u op de hoogte!!!!!!
Het bestuur

 

donderdag 1 december 2016, 09:00 uur 2 reacties (reageer)
Enquête Senioren Clubkampioenschappen
 Lou Bronger  Algemeen  46x gelezen

Geacht lid van Tennisvereniging de Gouw,

U zult wel denken een enquête over de afgelopen Senioren clubkampioenschappen. Inderdaad wij als commissie vernemen heel graag van onze leden waarom u wel of niet heeft deelgenomen aan de clubkampioenschappen.

Hieronder kunt u het enquêteformulier openen, neem even vijf tot tien minuten de tijd om het formulier in te vullen.


Formulieren
Enquete Clubkampioenschappen
maandag 28 november 2016, 19:03 uur
Jeugdnieuwsbrief november 2016
 Lou Bronger  Algemeen  63x gelezen

Zaanse Wintercompetitie
De indeling voor de Zaanse Wintercompetitie is bekend. De kinderen die zich aan hebben gemeld voor deze competitie, hebben daar gisteren een mailtje over gekregen. Het betreft de speeldata en de indeling per kleur. Indien je je hebt aangemeld voor de zwc, maar daarover geen mail hebt ontvangen, moet je dat mij  even laten weten.
Aanmelden Voorjaarscompetitie 2017
De wintercompetitie moet nog starten, maar we moeten ons ook al richten op de voorjaarscompetitie Geel 2017 en de Worldtour Groen/Oranje/Rood. Voor het eind van het jaar moeten de teams aangemeld worden bij de knltb.
Dus als het jou leuk lijkt in teamverband te tennissen tegen kinderen van andere verenigingen, geef je dan nu op via jeugdcommissie@tvdegouw.nl  De trainers Jos en Youri zullen de teamindeling maken. Aanmelden kan tot zondag 11 december.

woensdag 16 november 2016, 07:35 uur
Algemene Ledenvergadering
 Lou Bronger  Algemeen  50x gelezen

Hierbij nodigen wij de leden uit voor de jaarvergadering op donderdag 19 januari 2017 om 20.00 uur in het paviljoen van T.V. De Gouw te Zaandam.

De vergaderstukken zijn vanaf 16 januari 2017 opvraagbaar via secretaris@tvdegouw.nl.

 

Hieronder kunt u de agenda downloaden


Download bestanden
Agenda Algemene Ledenvergadering 195 KB (71x opgehaald)
donderdag 10 november 2016, 11:33 uur


Nieuwsbrief nummer 10 - oktober 2016
 Lou Bronger  Algemeen  83x gelezen
Hieronder kunt u nieuwsbrief downloaden. Veel leesplezier.

Download bestanden
Nieuwsbrief nummer 10 - oktober 2016 3.4 MB (93x opgehaald)
donderdag 27 oktober 2016, 11:29 uur
Voorjaarscompetitie Senioren 2017
 Lou Bronger  Algemeen  111x gelezen

Voorjaarscompetitie 2017

Nu de herfstbladeren zo langzamerhand gaan vallen, wordt het weer tijd om vooruit te kijken naar de voorjaarscompetitie. Iedereen die wil inschrijven als team of individueel of zich als reserve wil opgeven (misschien zelfs maar voor een enkele keer) , heeft daarvoor de tijd tot 15 november… Doe het snel, want vol is vol !!….Jazeker, afgelopen jaren, zat we al op het randje van het maximaal toegestane aantal inschrijvingen, maar voor komend seizoen heeft de KNLTB weer wat wijzigingen voorgesteld.

 


André in actie

Download bestanden
Voorjaarscompetitie Senioren 2017 33 KB (112x opgehaald)


maandag 10 oktober 2016, 13:34 uur
Jeugdnieuwsbrief september 2016
 Lou Bronger  Algemeen  117x gelezen

Jeugd nieuwsbrief tv de Gouw september 2016
Zondag 11 september hadden we het kind/ouder toernooi. Maar liefst 36 koppels hebben meegedaan. Prachtig weer zorgde voor de kers op de taart. Een supergezellige dag die we GOUW nog een keertje over gaan doen. Na het tennissen van de partijtjes gingen de kinderen met veel vaders op baan 6 nog rondo spelen en zo werd het nog een lange leuke dag.


Een week voor aanvang van het kind/ouder toernooi hadden we nog maar de helft van de inschrijvingen en ineens liep het storm.
Wij hopen dat dit ook gaat gebeuren met de inschrijving van de jeugdclubkampioenschappen. Je hebt nog maar 1 week om je aan te melden! Wij zitten nu nog maar op 19 deelnemers en dat is echt te weinig om de jeugdclubkampioenschappen door te laten gaan. Dus schrijf je nu in!!
De sluitingsdatum is aanstaande zaterdag al!!
Vraag je trainer met wie je moet gaan dubbelen. Beide trainers zullen deze week tijdens de training je vragen mee te doen en je aan iemand te koppelen voor een dubbel.


Jeugdclubkampioenschappen
Op zaterdag 1 oktober starten we met de jeugdclubkampioenschappen. De finaledag is op zondag 9 oktober.
De speeldata zijn: zaterdag 1 en zondag 2 oktober. De week daarna, op vrijdag 7 oktober (vanaf 1600 uur)  en zaterdag 8 oktober worden de  laatste poulewedstrijden gespeeld en zullen de eventuele kwart- en halve finales plaats vinden.
Rood speelt alleen op zaterdagmiddag 8 oktober. Onze allerkleinsten zullen deze middag een aantal korte wedstrijden achter elkaar spelen op baan 6, die deze middag verdeeld is in 4 kleine baantjes. Voor deze middag hebben we veel  tellers nodig en dat is makkelijker in te delen dan dat de wedstrijden verdeeld zijn over 4 dagen. Gelieve hier rekening mee te houden bij inschrijving.


Zondag 9 oktober is de finale dag. Deze dag zal weer een groot spektakel worden!  En DJ Ron zal voor gezellige muziek zorgen. De bekers zullen weer glimmen en door alle finalisten bewonderd worden. Onze jeugdvoorzitter Richard zal deze dag voor de laatste keer zijn  smoking aantrekken om alle kampioenen op gepaste wijze te huldigen.
Je kan je inschrijven voor de volgende onderdelen:
Rood voor onze jongste jeugdleden (alleen op zaterdag 8 oktober in de middag). Oranje en Groen voor de iets oudere kinderen. In deze categorie kan ook ingeschreven worden voor de dubbel. En voor de oudste jeugdleden Jongens enkel, Meisjes enkel, Jongens dubbel en Meisjes dubbel.


Iedereen kan meedoen. Dus of je nu nog maar pas op tennis zit of al heel lang. Jos en Youri, onze trainers zullen de indeling van de schema’s maken en rekening houden met je leeftijd en speelsterkte. Als je niet zeker weet voor welk onderdeel je je moet inschrijven, kan je dat ook aan je trainer vragen.
De kosten per onderdeel bedragen 2.50 euro.
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar jeugdcommissie@tvdegouw.nl. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en eventuele dagen/tijden dat je niet kan spelen.


Inschrijven kan tot zaterdag 17 september!!

Verhinderingen liever niet, maar mochten die er wel zijn dan kan je deze ook aangeven. Houdt wel rekening met het volgende: Indien je twee onderdelen speelt en je hebt (te) veel verhinderingen kan het gebeuren dat er een onderdeel moet komen te vervallen.
Dus zorg gewoon dat je alle dagen beschikbaar bent, dan zorgen wij ervoor dat je lekker kan tennissen in meerdere onderdelen!
Op de finaledag, zondag 9 oktober, mag je geen verhinderingen hebben.
Ongeveer 1 week voor de start van de jeugdclubkampioenschappen krijg je via de mail bericht op welke dagen en tijdstippen je moet tennissen.

Wat kan je dit jaar nog meer verwachten?
Zondag 25 september is de finale dag van de senioren clubkampioenschappen. Deze dag wordt afgesloten met een bbq. Daarvoor kan je je ook als jeugdlid inschrijven. Op het prikbord bij de herenkleedkamer hangt het inschrijfformulier.
Zaterdag 26 november is het Sinterklaas toernooi.
We gaan weer meedoen aan De Zaanse Wintercompetitie Een paar jaar geleden zijn een aantal Zaanse tennisverenigingen een competitie voor jeugdleden gestart . Deze competitie start in oktober en eindigt in maart. Er wordt op 1 zaterdagmiddag in de maand gespeeld. Dat kan bij de Gouw zijn, maar ook op een park bij een van de verenigingen in de Zaanstreek.  De competitie werd andere jaren afgesloten met een zwemfeest in Zaangolf. Of dat dit jaar gaat gebeuren, moeten de vertegenwoordigers van de verenigingen nog met elkaar bespreken.
Inschrijven kan voor de volgende categorieën: Rood, Oranje 1, Oranje 2,  Groen 1, Groen 2, Geel recreatief t/m 14 jaar en recreatief t/m 17 jaar, Geel prestatief  t/m 14 jaar en t/m 17 jaar is voor de gevorderde kinderen.
 Indien je dit jaar graag mee wilt doen; meldt je dan aan voor zaterdag 8 oktober bij de jeugdcommissie door een mailtje te sturen naar: jeugdcommissie@tvdegouw.nl.
Heb je nog nooit competitie gespeeld en je zou graag mee willen doen? Vraag dan aan je trainer of dat dit jaar mogelijk is en voor welke kleur dat dan zou moeten zijn.

Dat was het voorlopig weer voor deze maand!
Heb je opmerkingen/aanmerkingen/ideetjes of andere zaken? Mail ons dan via:  jeugdcommissie@tvdegouw.nl
Groetjes van  Danielle Westenborg
Jeugdcommissie tv de Gouw

dinsdag 13 september 2016, 07:36 uur
Interne Wintercompetitie
 Jelle Sijtsma  Competitie  117x gelezen
Het is weer tijd om in te schrijven voor de Interne Wintercompetitie.

Omdat wij gemerkt hebben dat er gekeken moet worden naar een andere invulling, stellen wij voor de wedstrijden mogelijk op die vrijdagavonden te spelen wanneer er geen racketavonden zijn.

...

Het blijft daarnaast natuurlijk mogelijk om de wedstrijden in het weekend of op andere dagen te spelen, mits er geen evenementen gepland staan.

Alleen de gezamenlijke afsluiting zal worden ingedeeld en op een zondag worden gespeeld.

Mocht je het leuk vinden om mee te spelen in de damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel categorie dan kun je dit doorgeven met daarbij jouw voorkeur voor de vrijdagavond of het zelf afspreken aan:
Lydia Dekker – loggerstraat123@yahoo.com of Ria Straatmeyer – straatmeyer@chello.nl


zaterdag 3 september 2016, 19:50 uur
Jeugdnieuwsbrief augustus 2016
 Lou Bronger  Algemeen  147x gelezen

Jeugd nieuwsbrief tv de Gouw augustus 2016
Het einde van de grote schoolvakantie is in zicht. Dus weer naar school en ook weer tennis trainen. De tennislessen starten maandag 29 augustus 2016.
Activiteiten de komende maanden
Het Kind/Ouder toernooi is op zondag 11 september
Op deze dag mag je komen tennissen samen met je vader/moeder/opa/oma/oom/tante, het maakt eigenlijk niet uit met wie, als er maar een leeftijdsverschil van 18 jaar is.
Aanvang  12.45 uur zodat we om 13.00 uur kunnen starten
De kosten voor deze middag zijn 3 euro per koppel.
Inschrijven kan via jeugdcommissie@tvdegouw.nl

Jeugdclubkampioenschappen
Op zaterdag 1 oktober starten we met de jeugdclubkampioenschappen. De finaledag is op zondag 9 oktober.
De speeldata zijn: zaterdag 1 en zondag 2 oktober. De week daarna, op vrijdag 7 oktober (vanaf 1600 uur)  en zaterdag 8 oktober worden de  laatste poulewedstrijden gespeeld en zullen de eventuele kwart- en halve finales plaats vinden.


Rood speelt alleen op zaterdagmiddag 8 oktober. Onze allerkleinsten zullen deze middag een aantal korte wedstrijden achter elkaar spelen op baan 6, die deze middag verdeeld is in 4 kleine baantjes. Voor deze middag hebben we veel  tellers nodig en dat ik makkelijker in te delen dan dat de wedstrijden verdeeld zijn over 4 dagen. Gelieve hier rekening mee te houden bij inschrijving.
Zondag 9 oktober is de finale dag. Deze dag zal weer een groot spektakel worden!  En DJ Ron zal voor gezellige muziek zorgen. De bekers zullen weer glimmen en door alle finalisten bewonderd worden. Onze jeugdvoorzitter Richard zal deze dag voor de laatste keer zijn  smoking aantrekken om alle kampioenen op gepaste wijze te huldigen.
Je kan je inschrijven voor de volgende onderdelen:
Rood voor onze jongste jeugdleden (alleen op zaterdag 8 oktober in de middag). Oranje en Groen voor de iets oudere kinderen. In deze categorie kan ook ingeschreven worden voor de dubbel. En voor de oudste jeugdleden Jongens enkel, Meisjes enkel, Jongens dubbel en Meisjes dubbel.
Iedereen kan meedoen. Dus of je nu nog maar pas op tennis zit of al heel lang. Jos en Youri, onze trainers zullen de indeling van de schema’s maken en rekening houden met je leeftijd en speelsterkte. Als je niet zeker weet voor welk onderdeel je je moet inschrijven, kan je dat ook aan je trainer vragen.
De kosten per onderdeel bedragen 2.50 euro.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar jeugdcommissie@tvdegouw.nl. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en eventuele dagen/tijden dat je niet kan spelen.
Inschrijven kan tot zaterdag 17 september!!
Verhinderingen liever niet, maar mochten die er wel zijn dan kan je deze ook aangeven. Houdt wel rekening met het volgende: Indien je twee onderdelen speelt en je hebt (te) veel verhinderingen kan het gebeuren dat er een onderdeel moet komen te vervallen.
Dus zorg gewoon dat je alle dagen beschikbaar bent, dan zorgen wij ervoor dat je lekker kan tennissen in meerdere onderdelen!
Op de finaledag, zondag 9 oktober, mag je geen verhinderingen hebben.
Ongeveer 1 week voor de start van de jeugdclubkampioenschappen krijg je via de mail bericht op welke dagen en tijdstippen je moet tennissen.

zaterdag 27 augustus 2016, 13:26 uur
Nieuwsbrief nummer 9, juli 2016
 Lou Bronger  Algemeen  220x gelezen

Voor degene die geen e-mailadres hebben hierbij nieuwsbrief nummer 9, juli 2016  

Van de voorzitter
De competitie is achter de rug, iedereen is bezig met voorbereidingen op toernooien en…niet onbelangrijk de vakantie !!
Sommigen zijn al geweest en een aantal zal nog moeten gaan, heel veel plezier.
Het Break Down Toernooi staat voor de deur en naar wat ik begreep heeft de toernooicommissie alles uit de kast gehaald om er een groot succes van te maken.
Het aantal inschrijvingen is weer uitermate goed te noemen maar…zonder supporters kunnen de deelnemers absoluut niet boven zichzelf uitstijgen en bovendien, het maakt het gelijk een stuk gezelliger op de banen.
Vergeet vooral niet woensdag 20 juli en de feestavond met DJ Nigel en saxofonist Melle te bezoeken want ook dit gaan weer knallers worden heb ik begrepen met vooral de woensdag hele leuke verrassingen. 
De laatste bestuursvergadering is net geweest en ook wij gaan nu even op vakantie.
Zitten wij stil dan denkt u? Ja, lekker in het zonnetje in een mooi land of langs de tennisbaan bij TV De Gouw maar een aantal acties zijn in gang gezet..
Na de zomer zal in september weer begonnen worden met de clubkampioenschappen en ook daar doet de toernooicommissie erg zijn best om alles in goede banen te gaan leiden maar…
SCHRIJF U IN .
Rest mij u allen een hele fijne vakantie te wensen en voor de thuisblijvers zie ik u graag op het park de komende week.
CIAO

vrijdag 22 juli 2016, 15:12 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Bestuur
 Competitie
 Jeugd
 Senioren
 Toernooien
 Z-Point
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
10 December - 10 December
 2e Jeugdinvitatietoernooi

11 December - 11 December
 3e speeldag RWBC

16 December - 16 December
 Racketavond

17 December - 17 December
 Zaanse Jeugd-wintercompetitie Ronde-2

23 December - 23 December
 Klaverjassen

24 December - 7 Januari
 Geen verlichting en het paviljoen is gesloten

8 Januari - 8 Januari
 Nieuwjaarstoernooi en Nieuwjaarsreceptie
 3e inhaaldag RWBC

 Competitie teams 
Senioren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zondag Jongens